ALKIVIADIS έγραψε:εγω την παρειγγειλα στο σονυ.γρ και την παρελαβα σε λιγοτερο απο 24 ωρες με δωρεαν μεταφορικα!!!!
epinefelos5 έγραψε:Tην βουτηξε χτες ο φιλος μου....Μου λεει οτι η ληψη της με τον μαμα φακο ειναι που κοντα σε αυτον της gopro με επιπεδο φακο.Το γνωριζει καλα γιατι εχει και την 4 black edition...Ενα βιντεακι που τραβηξα στο μαγαζι η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλη!!!Το σκαφανδρο φαινεται επισης καλο,συμπαγες...κλεινει ερμητικα μονο απο ενα σημειο...Πιστευω οτι το μεγεθος του ονοματος της Sony ειναι μια εγγυηση μονο του..Δεν θα διακυνδυνευε για κατι τοσο ευκολα..Παλι..ειδωμεν..Αααα...οσο για την αγορα...220 ευρουλακια απο ελληνικη αντιπροσωπια,δωρεαν μεταφορικα και σε δυο μερες στο σπιτι...Επισης αν δεν κανω λαθος απο λιγα που διαβασα εχει την δυνατοτητα να τραβαει ΗD με 120 fps και να παιζει κατευθειαν στην τιβι χωρις να θελει convert οπως η gopro..
nickargas έγραψε:Γιώργο κάτσε να έρθει και θα κανω κι εγώ και με την gopro3 black και με την Sony ένα υποβρύχιο συγκριτικο βίντεο... όσο για το θέμα στιβαρότητας το σκάφανδρο της έκανε ρωγμή σε μία από τις βίδες και πήρε περίπου 10 σταγόνες μέσα η κάμερα... αμέσως έβγαλα το όπλο εξω από το νερό και πηγαίνα σαν τον σημαιοφόρο σε παρέλαση με το όπλο για 500 μετρά... ευτυχώς την πρόλαβα και δεν πνίγηκε... και δεν είμαι κάνας ουρακοτάγκος να την κοπανάω... ή την είχε ή την έκανε... ελπίζω με την εγγύηση να μου το αλλάξουν μιας κι έχει και από το καταστήμα και από την gopro
Επιστροφή στο Video & Eξοπλισμός βίντεο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης