PARAS έγραψε:αν δηλαδη καποιος γουσταρη να βλεπει το φορουμ αλλα ταυτοχρονα δεν γουσταρη να συμμετεχει σε καποιες συζητησεις και ξαφνικα βαζει μια αγγελια για καποιο προιον τοτε τον ονομαζετε επαγγελματια ???
PARAS έγραψε:
εδω τοσα χρονια γινετε σκοτωμος αν καποιοι που βαζουνε υπερψαριες ειναι η δεν ειναι ψαρομαναβηδες, και συνηθως οι υπευθηνοι του φορουμ απαντουν οτι απο την στιγμη που δεν εχουμε αποδηξεις δεν μπορουμε να τους κρινουμε
τωρα τι εγινε ξαφνικα και ανακαλυψατε οτι αν καποιος βαζει πολλα πραγματα για πουλημα ειναι ταυτοχρονα και επαγγελματιας ?????
αν εγω βρεθω σε αναγκη και αρχιζω να πουλαω τα οπλα μου που φτανουνε στον αριθμο 12, εχω και τρεις σημαδουρες,καθως και 5 στολες να μην πω βεβαια για τα υπολοιπα παρεκολμενα ,τοτε δηλαδη ειμαι επαγγελματιας???
αν ειναι ετσι τοτε κακως τοσα χρονια δεν ανοιγα ενα μαγαζι![]()
PARAS έγραψε:να πω και εγω την γνωμη μου
εδω τοσα χρονια γινετε σκοτωμος αν καποιοι που βαζουνε υπερψαριες ειναι η δεν ειναι ψαρομαναβηδες, και συνηθως οι υπευθηνοι του φορουμ απαντουν οτι απο την στιγμη που δεν εχουμε αποδηξεις δεν μπορουμε να τους κρινουμε
τωρα τι εγινε ξαφνικα και ανακαλυψατε οτι αν καποιος βαζει πολλα πραγματα για πουλημα ειναι ταυτοχρονα και επαγγελματιας ????????
ξερετε δηλαδη τα IP τον επαγγελματιων που εχουνε στα μαγαζια τους και ξαφνικα βαρεθηκαν να πουλανε απο τα μαγαζια τους και ειπανε να τα βαλουν στο φορουμ ?????
αν δηλαδη καποιος γουσταρη να βλεπει το φορουμ αλλα ταυτοχρονα δεν γουσταρη να συμμετεχει σε καποιες συζητησεις και ξαφνικα βαζει μια αγγελια για καποιο προιον τοτε τον ονομαζετε επαγγελματια ???
αληθεια τι αποδηξεις εχετε ωστε να ονομασετε καποιον που βαζει μια αγγελια αν ειναι επαγγελματιας η οχι ????
δηλαδη αν εγω εχω καποιον φιλο και μπαινει στο φορουμ απο τον δικο μου IP αυτο παει να πει οτι ειναι μαγαζατορας ?????
αν εγω βρεθω σε αναγκη και αρχιζω να πουλαω τα οπλα μου που φτανουνε στον αριθμο 12, εχω και τρεις σημαδουρες,καθως και 5 στολες να μην πω βεβαια για τα υπολοιπα παρεκολμενα ,τοτε δηλαδη ειμαι επαγγελματιας???
αν ειναι ετσι τοτε κακως τοσα χρονια δεν ανοιγα ενα μαγαζι![]()
Johnkokk έγραψε:Ρε σεις.Διαβάστε προσεκτικά πριν γράψετε κάτι.Μερικοί έχω την εντύπωση οτι γράψατε κάτι, χωρίς καν να έχετε διαβάσει το τι λέμε.
Υπάρχουν μέλη εδω, που έχουν τα εξής στατιστικά (πραγματικά μέλη, δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου).Κι αυτά είναι μόνο ενδεικτικά.
α)44 δημοσιεύσεις συνολικά, εκ των οποίων και οι 44 είναι αγγελίες.
β)158 συνολικά μηνύματα, εκ των οποίων τα 145, αγγελίες
γ)99 μηνύματα σύνολο, εκ των οποίων τα 95 αγγελίες
κλπ,κλπ,κλπ
@PARAS
Οταν λέμε επαγγελματίες δεν εννοούμε την κυριολεκτική ερμηνεία του όρου.Πιστεύαμε οτι είναι σαφές αυτό.Μάλλον κάναμε λάθος.Eννοούμε μέλη, τα οποία δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το forum, αλλά το βλέπουν σαν μια ευκαιρία να πουλήσουν διάφορα και τέλος.
Επίσης είμαστε 4-5 άτομα στην Ο.Δ.
Ε διάολε, δεν είμαστε ολοι χαζοί (μονο εγώ).Μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιος μπαίνει και γράφει μονο "ουάουου", "και γαμώ", "μπράβο"κλπ, για ξεκάρφωμα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες