Yamamoto 45 vs Heiwa A class η αλλιως,
R.Calich vs Pesca
Μιλαμε για στολη στα 5.5μμ φοδρα ξυρισμενη. Τιμη μεχρι 200 ευρω. Ακουω τις γνωμες σας! Ευχαριστω!
maistros έγραψε:Η νεες στολες του R.Calich στα 5.5μμ κοστιζουν 165 ευρω. Μιλησα τηλεφωνικα με το καταστημα του calich και μου ειπαν οτι το υλικο ειναι Yamamoto 45 με μεσαιου ογκου φυσαλιδα...
Η στολες της Pesca ειναι απο Heiwa A class με μικρου ογκου φυσαλιδα και κοστιζουν απο 200-230 ευρω βαση των λεγομενων του ιδιου κατασκευαστη.
Ειλικρινα εχω χασει την μπαλα με το θεμα των υλικων!!!Τελικα ποιο πρεπει να προτιμησω σε αυτα τα χρηματα? Στην XXONE μου προτειναν ενα υλικο "σεϊκο" νομιζω το οποιο βγαινει στα 5.3μμ με τιμη 210-220 ευρω...
Βοηθηστε λιγο!!!
maistros έγραψε:Στην XXONE μου προτειναν ενα υλικο "σεϊκο" νομιζω το οποιο βγαινει στα 5.3μμ με τιμη 210-220 ευρω...
Βοηθηστε λιγο!!!
MItheB έγραψε:-συνοπτικά:
-το υλικό (τύπος) neoprene είναι μόνον ένας από τους παράγοντες που καθορίζει την ποιότητα μιας στολής
-ο ποιο σημαντικοs, παράγον είναι η σωστή εφαρμογή (σωστό μέγεθος/μέτρημα) *τι θερμομόνωση να προσφέρει το x υλικό όταν η εφαρμογή δεν είναι καλή k' το νερό ρέει εντός?
- εξίσου σημαντικό η ποιότητα κατασκευής (ραφές και κολλήσεις), ditto* *τι θερμομόνωση να προσφέρει το x υλικό όταν μπάζει η στολή από τις ραφές-κολλήσεις. η ποιότητα κατασκευής στολής A διαφέρει ακραία από στολή B ,κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό εφόσον συμβάλουν k' οι προαναφερομενη παράγοντες
στο skoda όσα spoiler k' να του βάλεις ferrari,Lambo h Bugatti δεν γίνεται..
maistros έγραψε:Και τελος θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση και οποιος γνωριζει απαντα,
Δινει καμια εταιρια που ραβει στολες πιστοποιηση η βεβαιωση για την ποιοτητα του νεοπρεν το οποιο χρησιμοποιει? Υπαρχει περιπτωση να παρω στολη και να ειμαι σιγουρος οτι πληρωσα το "χ" νεοπρεν και τελικα αυτο πηρα?
spirosliosa έγραψε:νομιζω οτι η mantaryay δινει πιστοπ/κο και εκτοσ απο αυτο ο Δουναβης ειναι εγγυηση απο μονος του,τουλαχιστον απο οτι εχω δει εγω μεχρι τωρα, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μονο και η διαθεση που σου δινει ενας ανθρωπος φτανει,καταλαβαινεις πως μιλαω πιστευω
εγω παντος πηρα 45pro και 8 στηθος 6,5 χερια και 5 παντελονι και διαφορα αλλα παντρεματα που μου πρωτεινε ο ιδιος μιας και ποιο γνωστης των υλικον του
ολα 45 pro
Επιστροφή στο Επιδόσεις και τεχνικές.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες