(...απο 8:05 λεπτο)
http://www.netwix.gr/watch/1280714/para ... mjMSDe-V_Y
Αερικό έγραψε:Πέραν της πλάκας δεν υπάρχει χαρακτηρισμός για το που κατατάσει ένας ανίδεος και ψαράδες και κυνηγούς μόνο και μόνο επειδή έχει τη δυνατότητα να το κάνει.... και από κάτω όποιος έχει αντίθετή άποψη να μην έχει δικαίωμα λόγου !!! ομορφίες να συνεχίσετε να βλέπετε αυτά τα ξεράσματα.
Τώρα αν κάποιοι θεωρείται ότι έχει πλάκα ναι μπορεί και να έχει....ο καθένας έχει το δικαίωμα να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει μονο και μόνο επειδή έχει πλάκα........ δεν έχει όμως σε καμία περίπτωση το δικαίωμα ένας καραγκιόζης να εξισώνει ψαροτουφεκάδες και κυνηγούς με τον οποιοδήποτε ψυχοπαθή οπλοφόρο δολοφόνο.... εκεί μας βάζει, αν κάποιοι δεν θεωρείτε ότι μάς κατατάσει εκει, οκ κανείς δεν είναι τέλειος, και περαστικά μας....
Για σκεφτείτε το λιγάκι, αυτή θέλετε να είναι η εικόνα του κόσμου έξω για τον καθένα μας ;;
Θα ήθελα και γω να πώ πολλά άλλα κατσαρά αλλά δεν το κάνω δεν πέφτω σε αυτό το επιπεδό του όλα ίσωμα ......
Navaho έγραψε:Νομιζω φιλε μου οτι το αντιθετο κανει. Οτι μεσω της ειρωνειας και της υπερβολης λεει οτι να βλακα ψαροντουφεκα που καθεσαι και χτυπιεσαι να παρεις ενα ψαρι. Παρε ενα πολυβολο και σκιστα ολα. Εγω αυτο βγαζω. Τωρα βεβαια ο καθενας εχει την οπτικη του και το γουστο του. Για το μονο που εχω αμφιβολιες ειναι στο τελος που λεει οτι εισαι μαγκας αν σκοτωνεις κατι που δεν μπορει να σε βλαψει. ΕΚει ναι
Αερικό έγραψε:...να συνεχίσετε να βλέπετε αυτά τα ξεράσματα...
γουλιέλμος έγραψε:Ο τύπος έχει πιάσει πάτο. Απορώ γιατί ΕΜΕΙΣ θα πρέπει να το βλέπουμε και να το σχολιάζουμε. Νομίζω ότι έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε.
vaggelakis έγραψε:Ερώτηση προς Αερικο, hariska, Γουηλιέλμο και underworld, πόσο σοβαρά πήρατε το βίντεο και σας χάλασε τόσο πολύ?
Trelos έγραψε:vaggelakis έγραψε:Ερώτηση προς Αερικο, hariska, Γουηλιέλμο και underworld, πόσο σοβαρά πήρατε το βίντεο και σας χάλασε τόσο πολύ?
Το χιούμορ είναι πολυ υποκειμενικό. Ανθρωποι με το ίδιο μορφωτικό επίπεδο κι τις ίδιες εμπειρίες ζωής μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη. Δε αρέσει τέτοιο χιούμορ σε ολους.
Καραφλος αετός νάνος ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ!!!!!![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες