Δεν υπάρχουν ονειρικοί κρεοπώλες.
Την δουλειά τους κάνουν και θέλουν να πουλήσουν.
Καλά κάνουν. Σέβομαι τους σωστούς κρεοπώλες.
Αλλά κι αυτοί ακόμα θέλουν να πουλήσουν, οπότε δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του πελάτη εξ ολοκλήρου. Θα σεβαστούν και θα φέρουν αυτά που μπορούν βάση ζήτησης αλλά δεν μπορουν να αλλάξουν την δουλειά τους.
Ή βασική δουλειά τους πανω στο μοσχάρι, βασίζεται στο μοσχαρίσιο κρέας 8-12 μηνών.
Και έτσι λοιπόν αφού η γεύση είναι λειψή
μπήκε στην ζωή μας το black angus rib eye που έχει λίπος ενδομυικό άρα καλύτερη γεύση και έρχεται από πιο παχουλά και μεγάλα ζώα.
Χειροπιαστά πράγματα.
Πολύ καλύτερη γεύση, τρυφεροτατο αλλά και πολύ πιο ακριβό. 40,50,60 ευρώ το κιλό κι υπάρχουν και τριψήφια angus. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο;
Μωρέ δεν παίρνω κανέναν ροφό καλύτερα;
Προσωπικά προτιμώ το βοδινό κρέας.
Είναι μία λύση πολύ καλή.
Δυσεύρετο στην Ελλάδα αλλά γευστικοτατο.
Γιατί το black angus rib eye είναι τόσο ακριβό;
Γιατί φίλοι μου από το ζώο μένει λίγο για πώληση μιας που είναι τιγκα στα ξύγκια. Έρχεται κι από μεγάλο ταξίδι βλέπετε.
Αξίζει σε αυτή την τιμή;
για μένα όχι επειδή περιμένω ακόμα πιό πολλά
σε αυτή την τιμή. Δεν μπορώ όμως και να το κατηγορήσω γιατί είναι καλύτερο από το δικό μας μοσχαράκι που δεν πιάνει μία μπροστά του.
Οδηγηθηκα στο βοδινό (κάτι νεαρά μοσχάρια και ιστορίες για αγρίους τα θεωρώ πεταμενα λεφτά) παρόλα αυτά γιατί το ζώο είναι πιο μεγάλο κι έχει λιπος. Έχει πλούσια γευση και είναι ελάχιστα πιο σκληρό (εξαρτάται αυτό).
Όταν ομως θες για μία οικογένεια 6-7 μπριζόλες rib eye μιας που είναι και μικρές, δηλαδή καμιά εβδομηντάρα ευρώπουλα, κάπου υπάρχει κόλλημα.
Βοδινό λοιπόν. Δεν βοηθάει το σύστημα;
Γιατί να το βοηθήσουμε εμείς;
