ALEX1981 έγραψε:Λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό ... μηπως ήταν μια μέρα? Μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν 2 μερες? Στο λιμενικό , όχι σε μένα! !!
Και παρεπιπτοντως ρε φίλε. .. πάλι καλά που δε σε έγραψε για την ορθογραφία σου.... αυτοφωρο θα σε πηγαίνανε! !!
hariska έγραψε:Αφού σας έμειναν τα ψάρια, γιατί δεν δοκιμάζετε να τα πουλήσετε να καλύψετε το πρόστιμο;
ALEX1981 έγραψε:Λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό ... μηπως ήταν μια μέρα? Μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν 2 μερες? Στο λιμενικό , όχι σε μένα! !!
Και παρεπιπτοντως ρε φίλε. .. πάλι καλά που δε σε έγραψε για την ορθογραφία σου.... αυτοφωρο θα σε πηγαίνανε! !!
JoelN έγραψε:κρίμα πίσω στο albania έπρεπε να σε στείλουν
manousakas έγραψε:ALEX1981 έγραψε:Λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό ... μηπως ήταν μια μέρα? Μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν 2 μερες? Στο λιμενικό , όχι σε μένα! !!
Την επικεφαλιδα ομως.....δεν μπορεις να πεις
την εγραψε μια χαρα.....και με τονους.... !!!!![]()
dipsea έγραψε:ναι δεν ιμε ελλινασ αλλα ουτε αλβανοσ το απο που ιμε δεν εχι σιμασια προσπαφο να γραπσο ελληνική γλώσσα απο σεβασμο για ατιν αρχιεα και πανεμορφι χορα απο που καταγιετε , πανδοσ εφχαριστο JoelN για το ραζτιστικο σκολιο εφχομε σε σενα να πασ και εσι σε μια ξενι χορα και να νιοσισ αφτα που λεσ ! παντος πιρα τελ και μιλισα με λιμεναρχιο μου ιπαν οτι ινε ολα οκ αλιοσ επιτοπυ τα μασ περναν τα ψαρια και τα μασ γραφανε
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες