manosmed έγραψε:Παιδιά θα τρελαθώ...
Δηλαδή αν ο υπάλληλος της τράπεζας που πλήρωνα ένα χρόνο τα χαράτσια, την εφορία κλπ κλπ τα έβαζε στην τσέπη του αποδεδειγμένα εγω θα τα ξαναπλήρωνα????
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!
έχει γίνει και αυτό

manosmed έγραψε:Παιδιά θα τρελαθώ...
Δηλαδή αν ο υπάλληλος της τράπεζας που πλήρωνα ένα χρόνο τα χαράτσια, την εφορία κλπ κλπ τα έβαζε στην τσέπη του αποδεδειγμένα εγω θα τα ξαναπλήρωνα????
thalassa50 έγραψε:manosmed έγραψε:Παιδιά θα τρελαθώ...
έχει γίνει και αυτό
niksig έγραψε:στη θέση σου θα ενεργούσα σα να μην είχα στείλει ποτέ τον κουμπάρο να πάρει τα χαρτιά. Έχεις άδεια σε ισχύ (κι εγώ κωλόχαρτο έχω αλλά κάνει τη δουλειά του), δεν έχεις γραπτή ειδοποίηση από κανένα για να προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια, άρα κάτσε στα αυγά σου.
Τέλος, εφόσον έχεις τις αποδείξεις στα χέρια σου (αν τις έχεις κρατήσει), θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξαναπληρώνεις ακόμα κι αν στο ζητήσουν επίσημα.
bplanet έγραψε:Εγώ θα συμφωνήσω με τον ''niksig '' μην ασχολιέστε καθόλου . όταν και όποτε σας γίνει έλεγχος διξτε τη φωτοτυπία που κακός σας δωσανε στο λιμεναρχείο με τοις σφραγίδες τους πάνω και ας βγάλουν αυτοί την άκρη .
manosmed έγραψε:Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά σε όλους.
Πέρυσι τον Αύγουστο μετά κόπων και βασάνων αγόρασα το αγαπημένο μου mostro. Αφού έγιναν τα δέοντα στην αρμόδια ΔΟΥ κλπ κλπ πήγαμε τα χαρτιά μου στο λιμεναρχείο Ραφήνας στις 22 -8 - 2012 για να περάσω και επίσημα το σκάφος στο όνομά μου και να μεταφέρω και την ερασιτεχνική άδεια αλιείας επίσης στο όνομά μου.
Ο τυπάκος στο λιμεναρχείο μου έκανε τα χαρτιά "πρόχειρα" σε Α4 χαρτί γιατί "δεν έχουμε καθόλου βιβλιαράκια φίλε μου , θα μας έρθουν σε κανένα μήνα"...
Τα πήρα, πρωτοκολλημένα φυσικά , τα πλαστικοποίησα ως όφειλα και τα κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βόλτα ώς έχω την υποχρέωση.Εννοείται φυσικά οτι πλήρωσα εν καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για όλη αυτήν την ιστορία ( ακριβές ποσό δεν θυμάμαι ).
Σήμερα λοιπόν πήγε ο κουμπάρος μου να ανανεώσει την ατομική άδεια αλιείας του και με την ευκαιρία του έδωσα τα χαρτιά μου να πάρει τις μόνιμες άδειες της βάρκας.
Του είπαν λοιπόν ότι δυο υπάλληλοι καταχράστηκαν τα χρήματα απο 2500 ιδιοκτήτες σκαφών και οτι ένας απο αυτούς είμαι και γω !!!!
Δεν υπάρχει κανένα χαρτί, το σκάφος δεν φαίνεται πουθενά, δεν δικαιούμαι να το ταξιδεύω , ούτε να ψαρέψω!!!
Θα μου τηλεφωνήσουν είπαν για να πάω ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ και να μου φτιάξουν τα χαρτιά!!!
Πείτε μου σας παρακαλώ τί θα κάνατε στη θέση μου ( αν και πιστεύω οτι κάποιοι απο σας είναι στη θέση μου )
1. Μπαίνω με τα ψαροτούφεκα μέσα και όποιον πάρει ο χάρος?
2. Κινούμαι νομικά και χάνω χρόνο και χρήμα και άκρη δεν βγάζω?
3. Παω και τους ξαναπληρώνω?
4. Συνεχίζω τις βόλτες και τα ψαρέματα με τα υπάρχοντα άκυρα χαρτιά?
Δεν σας κρύβω οτι σκέφτομαι πολύ έντονα να κάνω το πρώτο.....
Σας παρακαλώ ...... δώστε μου τα φώτα σας..!!!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
φιλαρακι δεν ειμαι στην θεση σου αλλα πιστευω οτι εαν ειμουν και γινοταν (πιστευω οτι ειναι σεναριο φαντασιασ αυτο που θα σου πω) ΘΑ ζηταγα απο το λιμεναρχειο την ημερα που πηγεσ το καταστατικο απο το βιβλιο με την βαρδιεσ τον λιμενικον και απο εκει και μετα μηνηση?καταγγελεια? να σου πληρωσουν αυτοι το ποσο δεν ξερω το μυαλο μου οργιαζει αυτην την στιγμη..MICHAEL έγραψε:manosmed έγραψε:Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά σε όλους.
Πέρυσι τον Αύγουστο μετά κόπων και βασάνων αγόρασα το αγαπημένο μου mostro. Αφού έγιναν τα δέοντα στην αρμόδια ΔΟΥ κλπ κλπ πήγαμε τα χαρτιά μου στο λιμεναρχείο Ραφήνας στις 22 -8 - 2012 για να περάσω και επίσημα το σκάφος στο όνομά μου και να μεταφέρω και την ερασιτεχνική άδεια αλιείας επίσης στο όνομά μου.
Ο τυπάκος στο λιμεναρχείο μου έκανε τα χαρτιά "πρόχειρα" σε Α4 χαρτί γιατί "δεν έχουμε καθόλου βιβλιαράκια φίλε μου , θα μας έρθουν σε κανένα μήνα"...
Τα πήρα, πρωτοκολλημένα φυσικά , τα πλαστικοποίησα ως όφειλα και τα κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βόλτα ώς έχω την υποχρέωση.Εννοείται φυσικά οτι πλήρωσα εν καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για όλη αυτήν την ιστορία ( ακριβές ποσό δεν θυμάμαι ).
Σήμερα λοιπόν πήγε ο κουμπάρος μου να ανανεώσει την ατομική άδεια αλιείας του και με την ευκαιρία του έδωσα τα χαρτιά μου να πάρει τις μόνιμες άδειες της βάρκας.
Του είπαν λοιπόν ότι δυο υπάλληλοι καταχράστηκαν τα χρήματα απο 2500 ιδιοκτήτες σκαφών και οτι ένας απο αυτούς είμαι και γω !!!!
Δεν υπάρχει κανένα χαρτί, το σκάφος δεν φαίνεται πουθενά, δεν δικαιούμαι να το ταξιδεύω , ούτε να ψαρέψω!!!
Θα μου τηλεφωνήσουν είπαν για να πάω ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ και να μου φτιάξουν τα χαρτιά!!!
Πείτε μου σας παρακαλώ τί θα κάνατε στη θέση μου ( αν και πιστεύω οτι κάποιοι απο σας είναι στη θέση μου )
1. Μπαίνω με τα ψαροτούφεκα μέσα και όποιον πάρει ο χάρος?
2. Κινούμαι νομικά και χάνω χρόνο και χρήμα και άκρη δεν βγάζω?
3. Παω και τους ξαναπληρώνω?
4. Συνεχίζω τις βόλτες και τα ψαρέματα με τα υπάρχοντα άκυρα χαρτιά?
Δεν σας κρύβω οτι σκέφτομαι πολύ έντονα να κάνω το πρώτο.....
Σας παρακαλώ ...... δώστε μου τα φώτα σας..!!!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Εχεις 1000 δικια, αλλα αν πας νομικα θα βρεις το δικιο σου μετα απο ποσα χρονια;Και μεχρι να το βρεις πως θα εισαι νομιμος οταν βγαινεις με την βαρκα σου;
Και αν βγαινεις με τα ακυρα χαρτια και σε σταματησουν τι θα τους πεις;Και εσυ καταλαβαινεις δυστυχως οτι πρεπει να ξαναπληρωσεις αν δεν θες τραβηγματα απο κανα παραξενο λιμενικο,που ομως τωρα θα εχει δικιο να σε γραψει.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες