karaflasgr έγραψε:hariska έγραψε:φίλε το τζάμπα κομμένο...
επίσης, βερεσέ δε δίνουμε...
Polu wraia apantisi !!!!

Πολυ απλες και κατανοητες οι συμβουλες σου.Ας γραψουν και αλλοι.Οσο για το που θελω να φτασω...σιγουρα οχι στα αντα ιντα μετρα βαθος αλλα να μαθω περισοτερα.Οσο για σχολειο σιγουρα υπαρχει στο μυαλο μου αλλα εδω [ηρακλειο κρητη] δεν ειναι ευκολα τα πραγματα και οι επιλογες ειναι περιορισμενες εως ανηπαρκτες.Τελος θα ηθελα να πω οτι δεν ειμαι νεος στο υ/ψ απλως θελω να ενημερονομαι [διαβαζω,ακουω,ρωταω,βλεπω].αυτος ειναι και ο λογος που ρωτησα για τις αναπνοες.....Γραψτε λοιπον κι αλλοι απλες και κατανοητες[χρησημες]συμβουλες οπως ο φιλος thalassa...thalassa50 έγραψε:jiannis2![]()
1. Χαλάρωση με φυσιολογική αναπνοή (20-30 αναπνοες )
2. Μια μεγάλη εισπνοή
3. Μια μεγάλη εκπνοή
4. Μια μεγάλη εισπνοή εκμεταλλευόμενος όλο των αέρα που μπορει να χωρέσουν οι πνέυμονες και bloom!! (καλο ειναι να αφηνεις πολυ λιγο αερα να φυγη απο το στομα σου ,και μετα φευγεις με 2-3 δυνατες πεδιλιες για κατω και οσο βαθαινεις τοσο χαλαρώνεις της πεδιλιες)
ποτες μα ποτες δεν φτανεις τα ορια της απνοιας σου για να κανεις την αναδυση σου ,ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙς ΠΟΙΟ ΝΟΡIΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕΣ
![]()
και για να προλάβω κατάστασης![]()
δεν είναι κακό να κανεις και σχολείο
αν βεβαια θες και ασφαλεια(ετσι λενε) και οχι να φτασης τα αντα και ιντα μετρα βαθος
giannis2 έγραψε:Πολυ απλες και κατανοητες οι συμβουλες σου.Ας γραψουν και αλλοι.Οσο για το που θελω να φτασω...σιγουρα οχι στα αντα ιντα μετρα βαθος αλλα να μαθω περισοτερα.Οσο για σχολειο σιγουρα υπαρχει στο μυαλο μου αλλα εδω [ηρακλειο κρητη] δεν ειναι ευκολα τα πραγματα και οι επιλογες ειναι περιορισμενες εως ανηπαρκτες.Τελος θα ηθελα να πω οτι δεν ειμαι νεος στο υ/ψ απλως θελω να ενημερονομαι [διαβαζω,ακουω,ρωταω,βλεπω].αυτος ειναι και ο λογος που ρωτησα για τις αναπνοες.....Γραψτε λοιπον κι αλλοι απλες και κατανοητες[χρησημες]συμβουλες οπως ο φιλος thalassa...thalassa50 έγραψε:jiannis2![]()
1. Χαλάρωση με φυσιολογική αναπνοή (20-30 αναπνοες )
2. Μια μεγάλη εισπνοή
3. Μια μεγάλη εκπνοή
4. Μια μεγάλη εισπνοή εκμεταλλευόμενος όλο των αέρα που μπορει να χωρέσουν οι πνέυμονες και bloom!! (καλο ειναι να αφηνεις πολυ λιγο αερα να φυγη απο το στομα σου ,και μετα φευγεις με 2-3 δυνατες πεδιλιες για κατω και οσο βαθαινεις τοσο χαλαρώνεις της πεδιλιες)
ποτες μα ποτες δεν φτανεις τα ορια της απνοιας σου για να κανεις την αναδυση σου ,ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙς ΠΟΙΟ ΝΟΡIΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕΣ
![]()
και για να προλάβω κατάστασης![]()
δεν είναι κακό να κανεις και σχολείο
αν βεβαια θες και ασφαλεια(ετσι λενε) και οχι να φτασης τα αντα και ιντα μετρα βαθος
Επιστροφή στο Εμπειρίες και φυσιολογία
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες