ichthyologist έγραψε:Φυσικά. ΚΑΙ οι δυτικοί (που θέλουμε να τους μοιάσουμε τρομάρα μας) έχουν το βούρδουλα πάνω από το κεφάλι, ενώ όταν βρουν πρόσφορο έδαφος βγάζουν έξω τον καταπιεσμένο τους εαυτό. Αν δεν γίνεται τότε Friday night και την Κυριακή μαζεύουν τα κομμάτια τους για τη Δευτέρα.
Αυτό από πρώτο χέρι και χωρίς πάθος.

Και το πρόσφορο έδαφος(η νεολαία τους ) το βρίσκουν που αλλού ??στην ελλάδα μας βέβαια όπου η δημοσιουπαλληλική αστυνόμευση είναι παντελώς ανύπαρκτη
Φίλε μου ,έβαλες το καλύτερο παράδειγμα για το πως λειτουργεί ο άνθρωπος όταν βρεθεί σε μια χώρα μπάχαλο με την πλοιοψηφία τον πολιτών να είναι το ίδιο μπάχαλο ,ξέρω ,σκληρό αλλά αυτή όπου και να γυρίσεις να δεις είναι η αλήθεια και βέβαια το ότι δίχως την
σωστή αστυνόμευση δεν θα αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ .
Δεν καταλαβαίνω από την μια να θαυμάζεις την ξένες χώρες όταν ταξιδεύεις έξω για την καθαριότητα τους ,για το ότι κανείς δεν παραβιάζει σηματοδότες,κανείς δεν πάει ανάποδα σε μονόδρομο ,ΚΑΝΕΊΣ δεν καπνίζει σε καταστήματα -εστιατόρια -γενικά σε κλειστούς χώρους και γυρνώντας στην πατρίδα σου να προσγειώνεσε ανώμαλα στην θλιβερή πραγματικότητα του βαρύμαγκα ελληνάρα που δεν υπολογίζει κάνένανε ούτε καν τα παιδιά του και να τα βάζουμε με την αστυνόμευση και τους ρουφιάνους που παίρνουν τηλ.για αστυνόμευση της θάλασσας η καπνίσματος η η η ?????
Δεν θα γίνει ποτέ τίποτες αν αναπαυόμαστε και περιμένουμε την καλή θέληση κάποιου να αλλάξει ,2019 πάμε για το 2020 και η κατάσταση χειροτερεύει και εμείς κοροϊδεύουμε τους ξένους που όταν κυκλοφορείς στις χώρες τους δεν φοβασε ότι θα σου πεταχτεί κάποιος μακάκας από κόκκινο φανάρι ούτε ανάποδα στον μονόδρομο ,ούτε σακαράκα δίχως φώτα το βράδυ και θα περπατάς στα πηδοδρόμια εσύ και όχι ο μηχανόβιος παπακιάς σκουτεράκιας ,και θα πιεις τον καφέ, θα φας το φαγητό σου σε καθαρό από κάπνα ατμόσφαιρα ,ακόμα και στις πρώην ανατολικές χώρες του βαθύ κομμουνισμού όταν πατήσι πόδι σε δρόμο κοκκαλώνουν όλα τα ιχ ,θα μου πεις και εδώ κοκκαλώνουν ??ναι για να δουν αν σε πάτησαν κοκκαλώνουν εδώ
Υγ.τη ποιο ωραίο !!!!! παράδειγμα η δημοσίευση αυτή του φίλου θανάση εδώ στο τέλος του 2019 όταν τα ίδια και ίδια συζητάμε 5-6 νοματαίοι εδώ μέσα πάντα πολλά χρόνια τώρα????α ρε και να ήταν καμία υπερψαρια πόσες σελίδες θα είχαμε τώρα φτάσει οεοοοο ???
υγ.2. με απάλαξες από το να απαντήσω στον πράγματι πολύ αγαπητό μου διαδικτυακό φίλο batman junior

η αλλιώς όπως συνηθίζω να τον λέω ....matadori
υγ.3 .δεν λέω όχι ούτε στον matadori ούτε στον ταϊτινό ,απλά λέω ότι δίχως αστυνόμευση η βούρδουλα όπως εσύ γράφεις πάνω από το κεφάλι μας ΔΕΝ θα αλλάξει ποτέ μα ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα ,πρέπει να υπάρχει ο βούρδουλας του σοβαρού προστίμου ώστε να το σκεφτεί κάποιος όχι μια όχι δύο αλλά εκάτων δύο φορές να παρανομήσει .Είπαμε όμως ,βούρδουλας δεν υπάρχει διότι δεν υπάρχει λιμενικό με τον τρόπο που θα έπρεπε να υπάρχει(βλέπε εξωτερικό ) .

το δεν γινετε δεν υπαρχει ,το δεν θελω υπαρχει .