Γιατι να πεφτει τοοοοσο χαμηλα το επιπεδο οταν ανοιγουμε μια κουβεντα,γιατι καπιοι μονιμα κομπλεξικοι να κοιτανε να στη πουν σε καθε ποστ και γιατι ο καθε νεος στο forum να κοιταει να μηδενισει καποιον συναδελφο και γιατι θελουν καπιοι να μας σωσουν και να μας κανουν ασφαλεις περνοντας ενα πτυχειο και 1000αδες αλλα γιατι γεννιουνται μεσα μου οσο σκεφτομαι καθε {σοβαρο} post που ξεκιναει ομορφα κ γινεται....
Υπαρχει 1 ΜΟΝΟ απαντηση...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Δε μπορουμε να δεχτουμε οτι ΝΑΙ ρε πουστη μου υπαρχει κ μια αλλη γνωμη,δε μπορουμε να πεισουμε το συμπαν οτι η γνωμη μας ειναι σωστη,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ας κανουμε διαλογο χωρις αντεκλισεις.
Στ @@ μου τα σχολεια κ τα ψαρια κ ολα,να ανταλλαξουμε δυο εμπειριες μπορουμε???
Να μιλησει και ο μ@λ@κας να μιλησει κ ο γκουρου να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ να ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ και να κρινουμε ΕΜΕΙΣ στο τελος τι θα κανουμε.
Εχει καταντησει αηδια απο τη μια οι εθνοσωτηρες με ενα μπλουζακι κ ενα αυτοκολλητο σχολειου ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ και απο την αλλη κατι χουφταλα που ψαρευουν 30χρονια να λενε ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟ.
Ολους τους ακους κ τους νιωθεις ο ενας με τα μπλουζακια πνιγεται μονος του και ο αλλος λεει 30χρονια ζω.
Οποιος ασχοληθει με το ψαροντουφεκο με το που μπει σε ενα μαγαζι για οπλο τον ρωτανε ΖΕΥΓΑΡΙ εχεις και αν πει οχι μαθαινει αμεσως απο τους μαγαζατορες πως ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ.-
Οσο για εμας τους {παλιους} στο forum το εχουμε εμπεδωσει.
Μπορουμε να μιλησουμε ομορφα κ πολιτισμενα παρουσιαζοντας εμπειριες κ γνωμες,μεγαλα παιδια ειμαστε.
Και θελω να θεσω ενα ερωτημα:
Αν δεχτουμε οτι το 90% αυτων που πανε σχολειο ειναι ψαροντουφεκαδες ΓΙΑΤΙ επιμενουν ολες οι σχολες να αυτοπαρουσιαζονται σαν ΣΧΟΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ αφου το καταναλωτικο κοινο τους ειναι ψαροντουφεκαδες?
Υ.Γ. Αμαν αυτος ο Νοτιας δε λεει να πεσει να παμε για ψαρεμα με το καινουργιο φουσκωτο....