• Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

ΣΧΟΛΕς ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΗΣΗΣ...

Μάσκα,πέδιλα,στολή,προπονητική,διατροφή,..........

Re: ΣΧΟΛΕς ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΗΣΗΣ...

Νέα δημοσίευσηαπό Aris fe » 27 Φεβ 2010, 20:50

Γιατι να πεφτει τοοοοσο χαμηλα το επιπεδο οταν ανοιγουμε μια κουβεντα,γιατι καπιοι μονιμα κομπλεξικοι να κοιτανε να στη πουν σε καθε ποστ και γιατι ο καθε νεος στο forum να κοιταει να μηδενισει καποιον συναδελφο και γιατι θελουν καπιοι να μας σωσουν και να μας κανουν ασφαλεις περνοντας ενα πτυχειο και 1000αδες αλλα γιατι γεννιουνται μεσα μου οσο σκεφτομαι καθε {σοβαρο} post που ξεκιναει ομορφα κ γινεται....
Υπαρχει 1 ΜΟΝΟ απαντηση...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Δε μπορουμε να δεχτουμε οτι ΝΑΙ ρε πουστη μου υπαρχει κ μια αλλη γνωμη,δε μπορουμε να πεισουμε το συμπαν οτι η γνωμη μας ειναι σωστη,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ας κανουμε διαλογο χωρις αντεκλισεις.
Στ @@ μου τα σχολεια κ τα ψαρια κ ολα,να ανταλλαξουμε δυο εμπειριες μπορουμε???
Να μιλησει και ο μ@λ@κας να μιλησει κ ο γκουρου να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ να ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ και να κρινουμε ΕΜΕΙΣ στο τελος τι θα κανουμε.
Εχει καταντησει αηδια απο τη μια οι εθνοσωτηρες με ενα μπλουζακι κ ενα αυτοκολλητο σχολειου ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ και απο την αλλη κατι χουφταλα που ψαρευουν 30χρονια να λενε ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟ.
Ολους τους ακους κ τους νιωθεις ο ενας με τα μπλουζακια πνιγεται μονος του και ο αλλος λεει 30χρονια ζω.
Οποιος ασχοληθει με το ψαροντουφεκο με το που μπει σε ενα μαγαζι για οπλο τον ρωτανε ΖΕΥΓΑΡΙ εχεις και αν πει οχι μαθαινει αμεσως απο τους μαγαζατορες πως ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ.-
Οσο για εμας τους {παλιους} στο forum το εχουμε εμπεδωσει.
Μπορουμε να μιλησουμε ομορφα κ πολιτισμενα παρουσιαζοντας εμπειριες κ γνωμες,μεγαλα παιδια ειμαστε.

Και θελω να θεσω ενα ερωτημα:

Αν δεχτουμε οτι το 90% αυτων που πανε σχολειο ειναι ψαροντουφεκαδες ΓΙΑΤΙ επιμενουν ολες οι σχολες να αυτοπαρουσιαζονται σαν ΣΧΟΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ αφου το καταναλωτικο κοινο τους ειναι ψαροντουφεκαδες?

Υ.Γ. Αμαν αυτος ο Νοτιας δε λεει να πεσει να παμε για ψαρεμα με το καινουργιο φουσκωτο....
Eimai toso mprosta pou otan koitazw pisw mou blepw to mellon..!!!!!
Άβαταρ μέλους
Aris fe

Νέα δημοσίευσηαπό n.g.k » 27 Φεβ 2010, 22:09

file aris υπαρχει ενα μεγαλο θεμα ....εδω..καλως η κακως εχουμε και λεω ολοι...οτι στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι...καπως ετσι παει..και μεσα απ ολα τα διαφορα forum ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει γιατι πολυ απλα δεν μπορει να τον ελενξει κανενας το αν λεει καποιος αληθεια η οχι..και το πιο συμαντικο ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις 100/100 το χαρακτηρα με τον οπιο γραθει ο καθενας μας...με αλλη αντιληψη θα το καταλαβεις αν το γραψω και με αλλη αν στο πω ...και εδω ειναι που ξεφευγει το πραμα...ολοι αγαπαμε το ιδιο πραγμα τη θαλασσα..δεν υπαρχει λογος να τσακονομασται περι σχολες και διαφορα...δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα aris οκ...σε ολους αναφερομαι...χαιρομαι που υπαρχουν διαφορες γνωμες στο θεμα μας και χαιρομαι που γραφει και ο παναγιωτης λιανος...που εχει γνωσεις στο θεμα..ειναι ενα ωραιο θεμα αυτο ασ το κρατισουμε ετσι..ωστε ο neos που θα μπει να διαβασει να εχει μια αποψη περι σχολες ..πχ εγω... :wave:
Άβαταρ μέλους
n.g.k

Νέα δημοσίευσηαπό Emilios » 28 Φεβ 2010, 00:55

andys έγραψε:Tο πρόβλημα με τα σχολεια ξεκινάει απ τι στιγμή που δηλώνονται τα μετρα για το κάθε επίπεδο.
πιστεύω είναι λάθος προσέγγιση τον εκπαιδευτικών συστημάτων με το να υπόσχονται μετρα.γιατί απ αυτά που έχουν να σου δώσουν το τελευταίο είναι τα μετρα..

προς χριστοδουλάκης
όταν έκανα 2 επίπεδο βουτούσα τα 2 πλάσια μετρα χωρίς πέδιλα απ όσα απαιτούσε η βουτιά του σχολειου.και όμως είχα πολλά να μάθω.ke έχω πολλά να μάθω...

Tavmazo ti filodoksia soy ,andi eisai wreos :hello: :hello: :hello:
Την αγάλια τζι θάλασσα να Τήνε κάμεις θεέ μου
και μένα πετρά στο βυθό ,μη ξανά βγω ποτέ μου
Άβαταρ μέλους
Emilios

Νέα δημοσίευσηαπό PanEx » 28 Φεβ 2010, 01:03

Aris fe έγραψε:Γιατι να πεφτει τοοοοσο χαμηλα το επιπεδο οταν ανοιγουμε μια κουβεντα....

Aris,
Η απάντηση που ψάχνεις είναι εδώ:

Aris fe έγραψε:Γιατι να πεφτει τοοοοσο χαμηλα το επιπεδο οταν ανοιγουμε μια κουβεντα,γιατι καπιοι μονιμα κομπλεξικοι να κοιτανε να στη πουν σε καθε ποστ και γιατι ο καθε νεος στο forum να κοιταει να μηδενισει καποιον συναδελφο και γιατι θελουν καπιοι να μας σωσουν και να μας κανουν ασφαλεις περνοντας ενα πτυχειο και 1000αδες αλλα γιατι γεννιουνται μεσα μου οσο σκεφτομαι καθε {σοβαρο} post που ξεκιναει ομορφα κ γινεται....

Δε μπορουμε να δεχτουμε οτι ΝΑΙ ρε πουστη μου υπαρχει κ μια αλλη γνωμη,δε μπορουμε να πεισουμε το συμπαν οτι η γνωμη μας ειναι σωστη,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ας κανουμε διαλογο χωρις αντεκλισεις.
Να μιλησει και ο μ@λ@κας να μιλησει κ ο γκουρου να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ να ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ και να κρινουμε ΕΜΕΙΣ στο τελος τι θα κανουμε.
Εχει καταντησει αηδια απο τη μια οι εθνοσωτηρες με ενα μπλουζακι κ ενα αυτοκολλητο σχολειου ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ και απο την αλλη κατι χουφταλα που ψαρευουν 30χρονια να λενε ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟ.
Ολους τους ακους κ τους νιωθεις ο ενας με τα μπλουζακια πνιγεται μονος του και ο αλλος λεει 30χρονια ζω.
Οποιος ασχοληθει με το ψαροντουφεκο με το που μπει σε ενα μαγαζι για οπλο τον ρωτανε ΖΕΥΓΑΡΙ εχεις και αν πει οχι μαθαινει αμεσως απο τους μαγαζατορες πως ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ.-
Μπορουμε να μιλησουμε ομορφα κ πολιτισμενα παρουσιαζοντας εμπειριες κ γνωμες,μεγαλα παιδια ειμαστε.

Αν δεχτουμε οτι το 90% αυτων που πανε σχολειο ειναι ψαροντουφεκαδες ΓΙΑΤΙ επιμενουν ολες οι σχολες να αυτοπαρουσιαζονται σαν ΣΧΟΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ αφου το καταναλωτικο κοινο τους ειναι ψαροντουφεκαδες?

Υ.Γ. Αμαν αυτος ο Νοτιας δε λεει να πεσει να παμε για ψαρεμα με το καινουργιο φουσκωτο....

'Οσο για την άλλη απορία που έχεις..
Aris fe έγραψε: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

Η απάντηση είναι εδώ:
Aris fe έγραψε:Γιατι να πεφτει τοοοοσο χαμηλα το επιπεδο οταν ανοιγουμε μια κουβεντα,γιατι καπιοι μονιμα κομπλεξικοι να κοιτανε να στη πουν σε καθε ποστ και γιατι ο καθε νεος στο forum να κοιταει να μηδενισει καποιον συναδελφο και γιατι θελουν καπιοι να μας σωσουν και να μας κανουν ασφαλεις περνοντας ενα πτυχειο και 1000αδες αλλα γιατι γεννιουνται μεσα μου οσο σκεφτομαι καθε {σοβαρο} post που ξεκιναει ομορφα κ γινεται....

Κάτι σαν την ημέρα της Μαρμότας............

kabouras έγραψε:
Πανος έγραψε: Ξερεις απο κατι τετοιες επιθέσεις πολλοί αξιόλογοι ανθρωποι σταμάτησαν να γράφουν στο φορουμ και ειναι κρίμα για όσους θελουν να παίρνουν κατι χρήσιμο απο εδω μεσα.

Συμφωνώ...

Συνάδελφοι,
Εγώ δεν συμφωνώ,αν θέλω να δώσω γνώση στον κόσμο δεν θα σταθώ στην επίθεση κάποιου δηλωμένου αντιρρησία,επαναστάτη των φόρουμς σαν τον Aris εις βάρος 120 και 150 ατόμων που θέλουν να μάθουν!

Και μιά δική μου,άσχετη απορία,ποιόν νέο μπορεί να επιρρεάσει ό Αρης μ'αυτόν τον λόγο,μ'αυτά τα επιχειρήματα και μ'αυτόν τον τρόπο;;Υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να διαλέξει τον τρόπο του σε σχέσει με όσα γράφει ο Πάνος;; :)

Εκτός των άλλων και φραστικά ο Αris έχει ξεφύγει και παίζει με την υπομονή μας.
Συγνώμη για τα άσχετα.

Πράκληση να επιστρέψουμε στο θέμα μας.
Σε παρακαλώ,μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.,μην γράφεις με ξένα γράμματα.
Ας μιλήσουμε για ψαροτούφεκο.
Άβαταρ μέλους
PanEx
Site Admin

Νέα δημοσίευσηαπό panos kazazis » 28 Φεβ 2010, 02:26

πηστευω ειμαι απο τους τελευταιους εδω μεσα που θα μηλησουν για βαθος και θα δωσουν και πληροφοριες γιαυτο και σε θεματα ασφαλειας και σε θεματα καταδυσης ειδηκα για τα βαθη που μιλαν μερικοι,,, ποιο πολλα εχω να παρω απο κατι που θα γραψει καποιος του θεματος παρα να πω για κατι που δεν ξερω και δεν θα πω ποτε εφοσον δεν το ξερω το αντηκειμενο θα βγαλω την βουβα μου και θα σεβαστο αυτα που θα πει καποιος και μπορει να μαθω και κατι και ειδηκα αν αυτος ο καποιος ειναι και εκπεδευτης και καταξιωμενο πρωσωπο στης καταδυσεις και με πολλες επηδοσεις και διακρησεις οπως ο παναγιωτης ο λιανος και πηστευω στα 2 κειμενα που εχει γραψει ο ανθρωπος καταλαβαινεις πολυ με τι τροπο σκεφτετε για αυτο που κανει εμενα με κερδησε σαν ατομο με αυτα που ειπε και ετσι που τα αναλησε :hello: :hello: :hello: συνεχησε ετσι πανο εισαι ωραιος φιλαρακι :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
panos kazazis

Νέα δημοσίευσηαπό Johnkokk » 28 Φεβ 2010, 13:04

christodoulakis έγραψε:Πρώτα πρώτα λίγη προσοχή στη γλώσσα και στα μπινελίκια.

Δεύτερον, θεωρώ τουλάχιστον ατυχές, να εξομειώνεις την ΑΠΟΨΗ ενος καταξιωμένου εκπαιδευτή ελέυθερης κατάδυσης, οπως ο Παναγιώτης Λιανός, με τον Μπάμπη το Σουγιά.

πρωτα πρωτα δεν εριξα κανεμα μπινελικι!!
δευτερον δεν εξομοιωσα την αποψη του παιδιου που ουτε τον ξερω καν σαν εκπαιδευτη ουτε με ξερει..αλλο εννοουσα απλα το παιρνεις οπως 8ες εσυ φιλε μου....δεν φταιω εγω σε αυτο!!!! τωρα αν αυτος αρχιζε κ ελεγε γτ δεν χαλαρωνει ο μπαμπης ο σουγιας τι να πω!! εχω δει κ αλλους ηρωες τετοιους στον ΑΜΑΝ παντως....!!!!
οτι 8ελει λεει ο κα8ενας εδω μεσα κ ολοι ειναι γνωστες,υποβρυχια,βα8υτες,γοργονες κτλ κλπ αυτο εχω καταλαβει παντως!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Ξαναδιάβασε το αρχικό σου ποστ.Ειμαι σίγουρος οτι θα καταλάβεις στο που αναφέρομαι.
"Ήταν αντίθετος !"
Άβαταρ μέλους
Johnkokk
Site Admin

Νέα δημοσίευσηαπό dimak » 28 Φεβ 2010, 18:50

Άρη , μια απορία φιλικά..
Από τη μία λες ότι ασφάλεια κάτω από τα είκοσι δεν υπάρχει (εν μέρει συμφωνώ), από την άλλη αν δεν κάνω λάθος έκανες το ΔΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
σε ανθρώπους που ψάρυαν 40+. Μάλιστα ισχυριζόσουνα -όχι μόνο εσύ- ότι οι αγώνες γ'ινονται με τρόπο που εξασφαλίζει την ασφάλεια των αθλητών!!!!
Μάλλον πρέπει να διαλέξεις. Ή το ένα ή το άλλο. Και τα δύο δε γίνεται!
dimak

Νέα δημοσίευσηαπό Stavros » 01 Μαρ 2010, 02:09

Φίλε Άρη - στο ερώτημά σου:
"

"

Οι σχολές είναι σχολές Ελεύθερης Κατάδυσης γιατί το αντικείμενο που διδάσκετε είναι η ελεύθερη κατάδυση (δηλαδή το κομμάτι "καταδύομαι με άπνοια") και όχι το ψαροτούφεκο ("πιάνω ψάρια με άπνοια)

Ας πω και μια μικρή διευκρίνηση για το θέμα του γιατί να βάλεις κάποιον που βουτάει 30 μέτρα να κάνει 2ο επίπεδο.
Αν εξαιρέσουμε το πρακτικό κομμάτι ενός σχολείου (Τεχνική, επιδόσεις κτλ) η διαφορά τουλάχιστον στο εκπαιδευτικό σύστημα που ακολουθώ εγώ (AIDA International) και αρκετοί άλλοι καταξιωμένοι εκπαιδευτές είναι στο θεωρητικό τμήμα του κάθε επιπέδου.
Τα περισσότερα σοβαρά συστήματα βασίζονται σε μια προοδευτική ανάπτυξη της θεωρίας όπου το θεωρητικό κομμάτι ενός επιπέδου βασίζετε σε όσα ο μαθητής έμαθε στο προηγούμενο.

Με απλά λόγια κάποιος ο οποίος θα παρακολουθούσε απευθείας ένα 3ο επίπεδο μαζί μου (πράγμα το οποίο δεν γίνετε) δεν θα μάθαινε ποτέ τη θεωρία διάσωσης σε υποξία, προειδοποιητικά σημάδια και συμπτώματα κτλ...διασώσεις θα έβλεπε μόνο πρακτικά στα μαθήματα θάλασσας και πισίνας μιας και θα θεωρούσαμε ότι την θεωρία την έμαθε στο 2ο επίπεδο (έτσι ώστε να συνεχίσουμε στο 3ο να αναπτύξουμε αντικείμενα όπως γιατί η υποξία θα συμβεί σε μικρά βάθη, τι ρόλο παίζουν σε αυτή τη διαδικασία οι μερικές πιέσει αερίων κτλ.)

Έτσι λοιπόν ένα σχολείο δεν θα σου δώσει επιδώσεις 30μ 3λεπτών στατική και άλλα πολλά τέτοια ανούσια...θα σου δώσει θεωρητικές γνώσεις και χρόνο στη θάλασσα και στην πισίνα μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ξοδέψει χρόνια από τη ζωή του μαθαίνοντας πώς να διδάσκει το αντικείμενο της Ε/Κ ο οποίος θα ασχοληθεί μαζί σου προσωπικά για να βελτιώσει τυχών ατέλειές σου και να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο όλα όσα το σώμα σου μπορεί να κάνει στο νερό.

Δυστυχώς βέβαια όπως όλα τα κάρμπον πέδιλα δεν είναι ίδια, όλες οι στολές 5χιλ δεν είναι ίδιες έτσι και όλα τα σχολεία Ε/Κ δεν είναι ίδια...γι αυτό γνωρίστε τους εκπαιδευτές που διδάσκουν συζητήστε μαζί τους, τους στόχους και τις ανάγκες σας και επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Φιλικά Σταύρος Καστρινάκης
AIDA International Education Officer
AIDA International Master Instructor
www.freediving-club.gr
κτλ :D
"The scuba diver dives to look around, the freediver dives to look inside..." Umberto Pelizzari
Stavros

Νέα δημοσίευσηαπό Aris fe » 18 Μαρ 2010, 21:58

dimak έγραψε:Άρη , μια απορία φιλικά..
Από τη μία λες ότι ασφάλεια κάτω από τα είκοσι δεν υπάρχει (εν μέρει συμφωνώ), από την άλλη αν δεν κάνω λάθος έκανες το ΔΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
σε ανθρώπους που ψάρυαν 40+. Μάλιστα ισχυριζόσουνα -όχι μόνο εσύ- ότι οι αγώνες γ'ινονται με τρόπο που εξασφαλίζει την ασφάλεια των αθλητών!!!!
Μάλλον πρέπει να διαλέξεις. Ή το ένα ή το άλλο. Και τα δύο δε γίνεται!

Ειχα γραψει ενα κατεβατο ολοκληρο αλλα συγνωμη φιλε dimak το θεωρησα ανουσιο να το ποσταρω. ;)
Δεν υπαρχει ασφαλεια φιλε μου,το μονο που μπορω να πω ειναι πως στο πανελληνιο που πηγα ειχε φουσκωτο με γιατρους,οξυγονα,μπουκαλες κ μερικους βαθυτες να προσεχουν,σιγουρα πιο ασφαλης τροπος ψαρεματος απο το γνωστο {ζευγαρωτο} που κανουμε εμεις..
Οσον αφορα το ΔΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ειναι ενας ορος που δε μου αρεσει,θα προτιμουσα το ΚΡΙΤΗΣ φιλε dimak κ μετα σαν ενα ατομο ετοιμο να επεμβει αν μπορει σε μια δυσκολη περιπτωση,οσο για καποιες 40αρες βουτιες ηταν με εναλλασομενα κιλα κατι που διευκολυνε το εργο του κριτη,αν κ δεν ειχαμε καποιο περιστατικο ευτυχως,οι {αθλητες} τα ειχαν τα μετρα :thumbsup:
Προσωπικα προτιμησα να παω στο Πανελληνιο για να μαθω τεχνικες στο πως να εντοπιζω κ να βγαζω ψαρια μαθαινοντας παρατηρωντας κ συζητωντας με τους καλυτερους ελληνες Ψαροντουφεκαδες κ δεν εχασα τελικα. :thumbsup:
Eimai toso mprosta pou otan koitazw pisw mou blepw to mellon..!!!!!
Άβαταρ μέλους
Aris fe

Νέα δημοσίευσηαπό Navaho » 18 Μαρ 2010, 23:28

Να πω και γω τη γνωμη μου... αν ενδιαφερει κανενα... :) Εχω κανει δευτερο και τριτο επιπεδο με τον ιδιο εκπαιδευτη απο τον οποιο ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Εμαθα παρα πολλα.Στην αρχη οταν ακουσα την τιμη που για μας στην επαρχια ειναι πιο υψηλη μου κακοφανηκε πολυ.Οταν τελειωσε το σχολειο ομως ελεγα και λιγα εδωσα κριμα που τελειωσε,ιδιως για το τριτο επιπεδο.Συμφωνο πως δεν μπορεις να πας αμεσως στο τριτο επιπεδο.Οποιος το σκεφτεαι για να το κανει τον συμβουλευω να το κανει απο χθες κιολας.Εγω αν ειχα χρημα και χρονο θα ηθελα να τα ξανακανω τα σχολεια και με αλλους εκπαιδευτες οπως π.χ. ο κ. Λιανος που γραφει πιο πανω ωστε να παρω και γνωσεις-εμπειριες απο οσα ατομα πιο πολλα γινεται.Θα συμφωνησω και με τη γνωμη που ακουστηκε οτι υπαρχουν αρκετοι απατεωνες οπως συμβαινει και σε καθε κλαδο οποτε θελει λιγο προσοχη η επιλογη σχολης.Αυτααα.. :wave: :wave:
Navaho

Νέα δημοσίευσηαπό Trelos » 19 Μαρ 2010, 00:11

christodoulakis έγραψε:ελα ρε 8ηριο βουταγες 30+ χωρις πεδιλα??????????????? εσυ εισαι μεγαλο ταλεντο τλκ!! για κοιταξε το για ε8νικη ομαδα ελευ8ερης σιγα σιγα!!!
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/

twra ironika to pes auto? O andys xwris pedila me tin triti prospa8ia pige 30m xwris na exi proponi8i xwris pedila (h 2eri tou prospa8ia einai edo http://www.youtube.com/watch?v=klOXrKwWNI0). :mrgreen:

Pantos symfono me ton andys, eprepe sta sxoleio na min anaferonte ta metra san to basiko apotelesma tou sxoleiou.

To nou sas remalia!!! :mrgreen:
δεν θα πιάσουν οι καταραμένες ευχές σου Bren!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Trelos

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Επιδόσεις και εξοπλισμός

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης