• Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

citizen jp1060-e

Μάσκα,πέδιλα,στολή,προπονητική,διατροφή,..........

citizen jp1060-e

Νέα δημοσίευσηαπό MIX » 08 Φεβ 2010, 10:01

ΕΧΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ .ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ .ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΛ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΟΥ DIVE MODE..ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟΥ ...
ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΤΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ (ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ)
ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ...ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;
MIX

Re: citizen jp1060-e

Νέα δημοσίευσηαπό george-diver » 08 Φεβ 2010, 11:03

98% θελει μπαταρια. Δεν αντεχουν πανω απο 1,5 χρονο. Στα 4 χρονια εχω αλλαξει 2 φορες μπαταρια(συν την αρχικη που ειχε).
Την πρωτη φορα μου εγραφε check ενω την δευτερη δεν εμπαινε στο dive mode. :wave:
Άβαταρ μέλους
george-diver

Νέα δημοσίευσηαπό MIX » 11 Φεβ 2010, 16:53

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ....
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ 2-2 ,(ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ.

ΑΛΛΑ 30 ΕΟΥΡΟΣ...

ΚΑΛΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ DIVEMODE (ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙ)
ΠΩΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ;;;ΟΕΟ;;;....
MIX

Νέα δημοσίευσηαπό alygistos » 11 Φεβ 2010, 18:08

Καλησπέρα! Τα 30 ευρώ που εδωσες ειναι παρα πολλα, εγω την αλαξα στο δικώμου μεσα στο Γενάρι με 15ευρω+στεγανοπιοιση (στον Κοντό που ειναι ενα μαγαζι στον Κορυδαλλο...) Για την μπαταρια τωρα ναι αδιάζει μεσα σε ένα
χρονο αναλογα και τις βουτιές που κάνεις... Παντως εσενα που ειναι και το eco-dive ή eco-drive κατι τετοιο νομίζω.. γιατι εμένα ειναι το προηγουμενο μοντέλο (το jp-1010) υποτιθεται οτι κρατάει πιο πολυ...
alygistos

Νέα δημοσίευσηαπό MIX » 12 Φεβ 2010, 10:11

alygistos έγραψε:Καλησπέρα! Τα 30 ευρώ που εδωσες ειναι παρα πολλα, εγω την αλαξα στο δικώμου μεσα στο Γενάρι με 15ευρω+στεγανοπιοιση (στον Κοντό που ειναι ενα μαγαζι στον Κορυδαλλο...) Για την μπαταρια τωρα ναι αδιάζει μεσα σε ένα
χρονο αναλογα και τις βουτιές που κάνεις... Παντως εσενα που ειναι και το eco-dive ή eco-drive κατι τετοιο νομίζω.. γιατι εμένα ειναι το προηγουμενο μοντέλο (το jp-1010) υποτιθεται οτι κρατάει πιο πολυ...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ +ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ 50 ΕΥΡΩ.
ΤΑ 30 ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΜΑ..ΤΟΣΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ,ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ 7!! ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ+ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ECO.
ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ- ΦΛΑΤΖΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΟΥΛΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ.
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ MODE ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ-ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΥΤΕ 20 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙ (ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ DIVEMODE ΔΗΛΑΔΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ!!!)
MIX

Νέα δημοσίευσηαπό george-diver » 12 Φεβ 2010, 17:08

15 euro (μαζι με την δοκιμη στεγανοποιησης)δινω στην αντιπροσωπεια της Citizen στην Ερμου 8-Αθηνα.
Τα 30 ειναι παρα πολλα.
Άβαταρ μέλους
george-diver

Νέα δημοσίευσηαπό MIX » 19 Φεβ 2010, 13:28

ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ,ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΣΟΝΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑ- ΜΕ 7 ΕΥΡΩ (ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ,ΧΑΝΙΑ).

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ...(50 ΕΥΡΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ...
MIX

Επιστροφή στο Επιδόσεις και εξοπλισμός

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Armando, thns79 και 5 επισκέπτες