alygistos έγραψε:Καλησπέρα! Τα 30 ευρώ που εδωσες ειναι παρα πολλα, εγω την αλαξα στο δικώμου μεσα στο Γενάρι με 15ευρω+στεγανοπιοιση (στον Κοντό που ειναι ενα μαγαζι στον Κορυδαλλο...) Για την μπαταρια τωρα ναι αδιάζει μεσα σε ένα
χρονο αναλογα και τις βουτιές που κάνεις... Παντως εσενα που ειναι και το eco-dive ή eco-drive κατι τετοιο νομίζω.. γιατι εμένα ειναι το προηγουμενο μοντέλο (το jp-1010) υποτιθεται οτι κρατάει πιο πολυ...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ +ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ 50 ΕΥΡΩ.
ΤΑ 30 ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΜΑ..ΤΟΣΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ,ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ 7!! ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ+ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ECO.
ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ- ΦΛΑΤΖΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΟΥΛΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ.
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ MODE ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ-ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΥΤΕ 20 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙ (ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ DIVEMODE ΔΗΛΑΔΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ!!!)