Ψαροτούφεκο, πέδιλα, στολή, σημαδούρα, λάστιχα, βέργες και πατέντες.
από GEZAS » 08 Μαρ 2010, 21:10
παιδια με ενδιαφερει αυτη η καμερουλα 8α ηθελα λοιπον την γνωμη σας
εχει κανεις αυτην την καμερα η την εχει δει κανεις τι ποιοτητα video τραβαει? ειναι οντως 1080P?
κυριως για underwater χρηση.
πιστευετε οτι αξίζει η να παω σε κατι αλλο?
ευχαριστω πολυ και θα εκτιμουσα πολυ τις απαντησεις σας
-
GEZAS
-
από nikmix » 09 Μαρ 2010, 02:32
Αν δεν είχε το ζήτημα με την εστίαση στα υποβρύχια πλάνα,θα την είχα πάρει ήδη,αλλά...
Ούτε τάματα ούτε οι άγιοι ωφελούν στην αρρώστια μου.Εγώ είμαι παιδί της θάλασσας.Με κράζει και θα πάω.
Ανδρέας Καρκαβίτσας,Λόγια της Πλώρης.
-

nikmix
-
από Rikos69 » 09 Μαρ 2010, 08:31
Φιλε μου καλημερα. Η καμερα τραβαει οντως 1080p αλλα εξω απο το νερο. Οταν μπει μεσα στο νερο κανει μια ελαφρια θολουρα αλλα μετα απο επικοινωνια με την κατασκευαστρια εταιρια μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμικου και στο μελλον θα βγαλουν αναβαθμισεις στο site τους με τις οποιες θα διορθωνεται το προβλημα. Παντως για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο!!!
-

Rikos69
-
από GEZAS » 09 Μαρ 2010, 20:39
Αυτην την θολουρα την είδα και εγω στα video του youtube. Λες οντως να γίνει αυτο απο την εταιρια? την εχει κανεις?
-
GEZAS
-
από gkalogia » 09 Μαρ 2010, 21:54
Εγώ έχω τη συγκεκριμένη κάμερα από το Νοεμβρη που μας πέρασε. Όντως μέσα στο νερό τραβάει κάπως θολά λόγω ότι δεν μπορεί να κάνει καλή εστίαση. Μετά από επικοινωνία με την εταιρία μου απάντησαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν βγάζοντας κάποιο αλλά housing κλπ. Ελπίζω να έχουν στείλει και άλλοι σαν εμάς παράπονα για το συγκεκριμένο πρόβλημα μήπως και επισπευσουν τις διαδικασίες. Η κάμερα κατα τα άλλα είναι ότι καλύτερο συγκρινοντας τη σχέση ποιότητας / τιμής. Επίσης για τα δεδομένα του ψαροντουφεκου αν λυθεί το παραπάνω πρόβλημα θα είναι ιδανική μιας και είναι πολύ μικρού όγκου. Όσον αφορά δείγματα βίντεο μπορείς να βρεις άφθονα στο YouTube.
Ένα link από προσωπικά βίντεο είναι το παρακάτω
http://www.youtube.com/watch?v=yxjrrgoJe44ελπιιζω να βοηθησα.
Φιλικά
Γιώργος
If you owe the bank $100 that's your problem.
If you owe the bank $100 million, that's the bank's problem.
-

gkalogia
-
Επιστροφή στο Εξοπλισμός και φτιάξτο μόνος σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: christodoulakis, kgian, ntalas, sykios, thns79, xeilou και 9 επισκέπτες