• Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

βεργα και λαστιχα..!!!

Ψαροτούφεκο, πέδιλα, στολή, σημαδούρα, λάστιχα, βέργες και πατέντες.

βεργα και λαστιχα..!!!

Νέα δημοσίευσηαπό John_ap » 08 Φεβ 2010, 20:22

γεια σας παιδια...ειμαι νεος σχετικα στο ψατοντουφεκο και θελω να στησω καλα το οπλο μου. Εχω ενα balco 100 και θελω να αλλαξω τη βεργα και τα λαστιχα. Θα ηθελα να σας ρωτησω τι βεργα να βαλω (πια ειναι η καλυτερη επιλογη) καθως και τι λαστιχα(θελω να είναι αρκετα δυνατα για κεριες βολες, για βιδωτα). Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!!
John_ap

Re: βεργα και λαστιχα..!!!

Νέα δημοσίευσηαπό PanEx » 08 Φεβ 2010, 23:15

Συνάδελφε να πάρεις μιά βέργα 6,5μμ με μήκος 1,40εκ.η δική επιλογή είναι της blueμε καρχαριάκια (έχω ανοίξει την κεφαλή για να περνάνε,λάστιχα χρησιμοποιώ τα 17,5 gorilla της riffe,την σπρώχνουν καλά τη βέργα.
Σε παρακαλώ,μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.,μην γράφεις με ξένα γράμματα.
Ας μιλήσουμε για ψαροτούφεκο.
Άβαταρ μέλους
PanEx
Site Admin

Νέα δημοσίευσηαπό INBLUE » 08 Φεβ 2010, 23:25

καλησπερα φιλαρακι!!

βαλε μια 6,35 της seatec και ενα 19αρι μελι της demka το STANDARD ..............βολες απαιχτες!!!!
Απ'ολα τα υφασματα μ'αρεσει μονο η βρακα απου ξυπνας και τη θωρεις στου κρεβατιου την ακρα..!
INBLUE

Νέα δημοσίευσηαπό picasso2 » 09 Φεβ 2010, 01:31

καλησπερα φιλε μου αν θελεις να δωσεις 30-40ευρω για βεργα και 10-15ευρω για λαστιχα ισως να σε συμφερει να παρεις καποιο καινουριο οπλο.πριν λιγες μερες πηρα als 90αρι με 90ευρω απο την mares στην δεκελειας.σου μενει και η κεφαλη-λαβη για μελλοντικη αναβαθμιση.η λαβη ειναι η παλια με την σχοινοπιαστρα-κροκοδειλακι στο πλαι αλλα δεν παυει να ειναι η γνωστη ποιοτητα demka.πιστευω να βοηθησα.
picasso2

Νέα δημοσίευσηαπό John_ap » 09 Φεβ 2010, 12:31

σας ευχαριστω για τισ αποψεις σας αλλα θελω να ακουσω και αλλες γνωμες απο ατομα που εχουν δουλεψει αρκετα λαστιχα και ξερουν τα καλα και τα ασχιμα του καθενος...επισης για βεργα ταϊτης σκεφτομαι 6.5 mm καλη ειναι????

περιμενω και ελπιζω να βοηθησεται...ευχαριστω!!!
John_ap

Νέα δημοσίευσηαπό hariska » 09 Φεβ 2010, 13:25

John_ap έγραψε:σας ευχαριστω για τισ αποψεις σας αλλα θελω να ακουσω και αλλες γνωμες απο ατομα που εχουν δουλεψει αρκετα λαστιχα και ξερουν τα καλα και τα ασχιμα του καθενος...επισης για βεργα ταϊτης σκεφτομαι 6.5 mm καλη ειναι????

περιμενω και ελπιζω να βοηθησεται...ευχαριστω!!!

PanEx έγραψε:Συνάδελφε να πάρεις μιά βέργα 6,5μμ με μήκος 1,40εκ.η δική επιλογή είναι της blueμε καρχαριάκια (έχω ανοίξει την κεφαλή για να περνάνε,λάστιχα χρησιμοποιώ τα 17,5 gorilla της riffe,την σπρώχνουν καλά τη βέργα.

Γεια σου φίλε John!
Καλή είναι η 6.5αρα, μια χαρά στο λέει και ο κύριος Πάνος που ψαρεύει απ΄ τον καιρό του Νόε (ξέχασε να μπει στην κιβωτό).
Κι η δική μου γνώμη είναι να βάλεις 17,5αρι λάστιχο (μη σου πω κάνα πιο κοντό 16αρι, αλλά δε στο λέω).

:)
Γηράσκω αεί διδάσκων...
Άβαταρ μέλους
hariska

Νέα δημοσίευσηαπό sifis vr » 09 Φεβ 2010, 13:29

Βαλε μια 6,5 αρα 1,40 μηκος με 19αρι gorilla κ θα εισαι οκ,δεν ξερω αν θα δυσκολευεσαινα το οπλισεις,που δε νομιζω,αλλιως του βαζεις ενα 17,5 λαστιχο με πιο λεπτη βεργα 6,20-6,30...
Θα (ψαρο)κυνηγω κ θα γλεντω μεχρι να ξεψυχησω
γιατι σε τουτη τη ζωη δε θα ξαναγυρισω...
sifis vr

Νέα δημοσίευσηαπό TEO DIM » 09 Φεβ 2010, 13:53

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ BALCO ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ
ΑΛΛΑ ΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΒΕΡΓΑ.
ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ.
Άβαταρ μέλους
TEO DIM

Επιστροφή στο Εξοπλισμός και φτιάξτο μόνος σου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: alekout, arcudohori, christoforos, endorfinswimmer, gio10, giostam, Google [Bot], manoscap, pittask, Rafael και 10 επισκέπτες