από ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΨΗΜΕΝΟΣ » 09 Φεβ 2010, 16:38
Το όπλο το αγόρασα καινούριο από την BIG BLUE, όταν αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια αποχής να ξαναγυρίσω στη θάλασσα. Μόνο που ανακάλυψα ότι στην ηλικία μου (47 ετών) και μετά από τόσα χρόνια μακριά από το νερό, οι παλιές επιδόσεις μου σε άπνοιες και βάθη είχαν χαθεί, και ουσιαστικά το όπλο αυτό μου ήταν άχρηστο, γιατί στα βάθη που βουτάω δεν κυκλοφορούν τα θηρία για τα οποία είναι φτιαγμένο. Το χρησιμοποίησα σε μερικά καρτέρια στα ρηχά, και εντυπωσιάστηκα από την εξαιρετική ευθυβολία του και την απίστευτη δύναμή του, πετυχαίνοντας μεγάλους σαργούς σε αποστάσεις πέντε και έξι μέτρων! Όμως για το ψάρεμα που κάνω, είναι πιο κατάλληλο και με βολεύει περισσότερο ένα απλό 100άρι που αγόρασα. Γι' αυτό το δίνω το RIFFE.
Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το μήκος του όπλου είναι 142 m, έχει βέργα διαμέτρου 7,15 mm και μήκους 165 cm με καρχαριάκια, το μήκος όπλισης των λάστιχων είναι 117 cm (μεγάλο, γι' αυτό και η βέργα έχει ένα ενδιάμεσο καρχαριάκι στα μισά της διαδρομής, που διευκολύνει απίστευτα την όπλιση),και το όπλο έχει το σύστημα enclosed track (κλειστός οδηγός βέλους), ένα "λούκι" που εξαφανίζει τις ταλαντώσεις της βέργας και εξασφαλίζει ασύγκριτη ευθυβολία (το όπλο αυτό έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα σκοποβολής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό)
Το τηλέφωνό μου είναι 6972-303501